Chin-Man Kwan is op zoek naar haar vader

Chin-Man Kwan werd in 1976 geboren als dochter van een Chinese vader en een Vlaamse moeder. Het was een mooi gezinnetje, maar helaas was hun geluk van korte duur. Toen Chin-Man 2 was, is haar moeder plots overleden.  Haar vader Chi-Hung had het hier erg moeilijk mee. Hij kon niet meer aarden in België en vertrok terug naar Hong Kong. Chin-Man bleef achter bij een pleeggezin, maar kreeg wel nog regelmatig bezoek van haar vader. Die beloofde haar terug mee te nemen, maar dat kwam er nooit van. 

Chin-Man heeft intussen geen contact meer met haar vader sinds ze 17 was. Haar brieven naar Hong Kong bleven onbeantwoord. Wel vindt Chin-Man nog nu en dan een bloemstuk op het graf van haar moeder. Ze is ervan overtuigd dat die van haar vader afkomstig zijn.

Onze zoektocht naar Chi-Hung Kwan leverde voorlopig niets op. Volgens onze bronnen zou hij nog in Hong Kong wonen, al spreken anderen ook van Engeland. 

We hopen dat iemand ons een tip kan bezorgen om Chi-Hung Kwan terug te vinden. Misschien weet iemand iets over de bloemstukken op het graf van de mama van Chin-Man? Of misschien weet iemand iets over restaurant Hong Kong in Willebroek waar Chi-Hung gewerkt zou hebben? 

Tips kan je mailen naar vindmijnfamilie@vtm.be of je kan bellen naar het nummer 0800/98889.

Meer video's van Vind Mijn Familie