×

Error message

No response from the VTM Watch API

Chin-Man Kwan is op zoek naar haar vader

14/04/2014 - 21:32

Chin-Man Kwan werd in 1976 geboren als dochter van een Chinese vader en een Vlaamse moeder. Het was een mooi gezinnetje, maar helaas was hun geluk van korte duur. Toen Chin-Man 2 was, is haar moeder plots overleden.  Haar vader Chi-Hung had het hier erg moeilijk mee. Hij kon niet meer aarden in België en vertrok terug naar Hong Kong. Chin-Man bleef achter bij een pleeggezin, maar kreeg wel nog regelmatig bezoek van haar vader. Die beloofde haar terug mee te nemen, maar dat kwam er nooit van. 

Chin-Man heeft intussen geen contact meer met haar vader sinds ze 17 was. Haar brieven naar Hong Kong bleven onbeantwoord. Wel vindt Chin-Man nog nu en dan een bloemstuk op het graf van haar moeder. Ze is ervan overtuigd dat die van haar vader afkomstig zijn.

Onze zoektocht naar Chi-Hung Kwan leverde voorlopig niets op. Volgens onze bronnen zou hij nog in Hong Kong wonen, al spreken anderen ook van Engeland. 

We hopen dat iemand ons een tip kan bezorgen om Chi-Hung Kwan terug te vinden. Misschien weet iemand iets over de bloemstukken op het graf van de mama van Chin-Man? Of misschien weet iemand iets over restaurant Hong Kong in Willebroek waar Chi-Hung gewerkt zou hebben? 

Tips kan je mailen naar vindmijnfamilie@vtm.be of je kan bellen naar het nummer 0800/98889.

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Nieuwe fragmenten

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.

Extra