Amanda ziet voor het eerst haar biologische vader

16/12/2014 - 09:13

De 23-jarige Amanda uit Heusden-Zolder vormt samen met haar jeugdliefde Andy en hun twee dochtertjes een gelukkig jong gezin. Dat geluk koestert ze, want haar wereld werd op 9-jarige leeftijd flink door elkaar geschud. Amanda ontdekt dan immers dat haar vader Eddy die altijd voor haar heeft gezorgd niet haar biologische papa is. Hoewel hun band sterk is, wil Amanda doodgraag op zoek gaan naar haar echte roots...

Ontdek meer over Vind Mijn Familie

Vind Mijn Familie

In ‘Vind Mijn Familie’ helpt Francesca Vanthielen mensen die op zoek zijn naar een familielid dat onvindbaar lijkt te zijn. Haar missie: bloedverwanten die elkaars spoor verloren hebben, weer samenbrengen. Het programma brengt het eerlijke verhaal van de zoeker en zijn verlangen om zijn bloedverwant(en) te ontmoeten. Als de zoektocht succesvol is, wordt op een voorzichtige manier contact gelegd en alles voorbereid om een hereniging mogelijk te maken. Francesca doet dit uiteraard niet op haar eentje. Achter de schermen werkt een team van ervaren en betrouwbare researchers mee.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor Vind Mijn Familie. Als daar verandering in komt, lees je het hier.