Van Droom naar Tuin - Kristof & Tine

17/09/2011 - 09:00

Tine en Kristof bouwden een klassieke landelijke woning en zijn nu op zoek naar een tuin die bij hun woning past. Timothy creëerde voor hen een tuin met klassieke structuren. In de voortuin legt hij twee wandelpaden aan, waarrond vier plantvakken ontstaan die afgewerkt worden met taxushagen. Aan de linkerzijde van het huis loopt er een oprit tot achteraan in de tuin. Daar voorziet Timothy een carport met tuinberging. Aangezien naast de carport een buitenkeuken wordt geplaatst, kan de carport ook dienen als overdekte terrasruimte.

Nabij de woning wordt er nog een terrasruimte voorzien waarlangs twee ruime bloemenborders zorgen voor de nodige kleur. Net zoals in de voortuin werkt Timothy hier opnieuw met twee kruisende paden, waarrond buxusbollen staan. Ook aan de kinderen is gedacht: er is voldoende gazonruimte om te spelen. Wandelen we daarna nog verder in de tuin, komen we opnieuw twee kleurrijke platenborders tegen die ons naar de boomgaard achteraan in de tuin brengen.

Als Tine en Kristof deze tuin laten aanleggen zal hen dat € 50 000 kosten, dit is exclusief de buitenkeuken. De prijs kan natuurlijk gedrukt worden door zelf aan de slag te gaan wat ons koppel ook van plan is.

Ontdek meer over Archief