Toegankelijkheid voor mensen met een handicap

VTM zorgt ervoor dat de opnames van de Zomershows in Oostende toegankelijk is voor iedereen en dus ook voor personen met een handicap. Hiervoor werken wij samen met Inter, leidraad voor toegankelijke evenementen.

Wat wordt er voorzien voor mensen met een handicap?

1. Op de opnamelocatie het Klein Strand in Oostende worden er verhardingen voorzien tot aan het rolstoelpodium.

2. Om een goede zichtbaarheid te garanderen wordt er een rolstoelpodium voorzien voor toeschouwers met een handicap. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen met een handicap er gebruik van kunnen maken, kan er maximum één vriend, familielid of kennis mee op dit rolstoelpodium. Bent u graag zeker van een plekje op het rolstoelpodium? U kan dit op voorhand aanvragen bij Inter via volgend inschrijvingsformulier in te vullen: http://goo.gl/forms/ppNjHU17WiNwjNAf1. Gelieve uw reservatie ten laatste 7 dagen op voorhand te doen. 

Hebt u op voorhand geen aanvraag gedaan voor het rolstoelpodium? Meldt u dan aan het infopunt aan de ingang en we informeren u wat de mogelijkheden nog zijn. Let wel: vol is vol.

3. Er is een toegankelijk toilet voorzien  aan het rolstoelpodium.

4. In de omgeving zijn er voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. 

5. Assistentiehonden zijn welkom op het Klein Strand tijdens de opnamedagen

6. Er zijn ook Inter-vrijwilligers aanwezig op wie u gratis een beroep kunt doen. Ze  zijn duidelijk herkenbaar door hun wit hesje met het logo van Inter. Aarzel niet om een assistent aan te spreken wanneer u hulp kan gebruiken.

Op de opnamedagen kan u met uw vragen ook terecht bij het infopunt of u kan bellen naar  0495/89 13 91

Alle vragen vooraf kan u stellen via vtmzomershow@intro-events.be

Meer info over Intro, check www.intro-events.be.

 

Meer video's van 2 Meisjes op het Strand