Zeer ruime gezinswoning te koop in Gistel

29/12/2010 - 15:35

In Gistel staat een recente hedendaagse villa te koop. Met veel ruimte en wooncomfort.

Recente hedendaagse villa met 5 slaapkamers en aangelegde kindvriendelijke tuin. Instapklaar. Afgewerkt met luxematerialen. De woning is (onzichtbaar) aangepast voor rolstoelgebruikers. (brede deuren, riante inloopdouche…) Ook zeer geschikt voor vrij beroep of praktijk. Ligging vlakbij handelszaken en oprit E40.
  
Bouwjaar: 2006
Opp. perceel: 990 m2
Bewoonbare opp.: 395m2

Indeling: Zeer ruime hal, riante woonkamer met open keuken, berging, gastentoilet, 3 slaapkamers (1 met dressing), badkamer met bubbelbad en zeer grote inloopdouche, ruime garage. Verdieping: vide met grote bureauruimte, 2 slaapkamers, zolder.
Aangelegde tuin met 2 terrassen, groot tuinhuis, fietsenberging en carport.

CV aardgas
K.I.: € 1.250
EPC energiewaarde 197

Vraagprijs: € 435.000
Uit de hand te koop

Heeft u interesse in deze uitzonderlijke woning?
Kom vrijblijvend naar de ‘Open Huis’ van TV Makelaar,
op zaterdag 21 augustus 2010 van 15u tot 19u.

Adres: Oostendsebaan 68, 8470 Gistel
Christine: 0477 18 68 53

Ontdek meer over TV Makelaar

Nieuwe fragmenten

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!

Extra