Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

Verandert 'TV Makelaar' je leven?

Deelnemen aan een televisieprogramma is een momentopname, maar een woning kopen of verkopen is voor de meeste Vlamingen een ingrijpende gebeurtenis. In deze laatste aflevering van het derde seizoen doet TV Makelaar iets bijzonders. Jo en Pascale gaan op bezoek bij kopers en verkopers uit de eerste en de tweede reeks en willen weten of hun deelname hun leven veranderd heeft. Kon iedereen zijn plannen realiseren? Of kwam er een kink in de kabel? TV Makelaar doet een reality-check, alvorens het team aan de slag gaat voor een nieuw vierde seizoen.

In 2007 hielp TV Makelaar een bijzondere Bruggeling om zijn kleine stadswoning te verkopen. Ruben is een echte romanticus die bezeten is door België en die graag wat eccentriek leeft. Hij laat Pascale zien hoe zijn leven er intussen uitziet, in zijn nieuwe huis.

Jo bracht nooit zo snel een koper en een verkoper bij mekaar, als in het Westvlaamse Lendelede. In het tweede seizoen trok hij op pad met de paardenliefhebbers Simon en Jessy, op zoek naar een budgetvriendelijk huis. Onlangs stond hij er opnieuw voor de deur.

Ruim een jaar geleden verkocht Mehdi zijn kleine arbeiderswoning in de Leuvense binnenstad. De jonge kerel had een ongewoon plan: hij wilde gaan samenwonen met zijn lievelingsoma Maria. Hun verhaal was vertederend, maar is het plan ook geslaagd? Pascale koopt taart voor oma en trekt naar Leuven.

Jo trok in het tweede zeizoen op pad met een bijzonder gezin uit Sint-Niklaas. Paul, Christel en hun Indiase adoptiekinderen zochten een woning in het stadscentrum. Hun twee jongste kinderen zijn ernstig fysiek beperkt, en dat maakte de zoektocht er niet makkelijker op. In de oorspronkelijke reportage waren Paul en Christel niet bepaald enthousiast over Jo’s keuzes. En toch gebeurde er iets verrassends…

In 2007 maakten we kennis met Dina en Valère uit het Limburgse Wilderen. Het was hun droom om van een authentieke vierkantshoeve een woongemeenschap te maken met acht wooneenheden. Pascale wil weten of hun ambitieuze project intussen realiteit is geworden.

Maar er is veel meer. Jo hoort hoe de onderwijzers Nico en Michaël na een tegenvaller toch het geluk vonden. En hij bezoekt Frank en Nadia die helemaal weg waren van een woning in Wondelgem. Pascale trekt ook naar Ieper waar Diego en Sabine aan een nieuw leven begonnen zijn en ze neemt contact op met de Verenigde Staten. Thor en Wendy uit Hofstade bij Mechelen wonen al ruim een jaar meer dan 7.000 kilometer verderop, in de landelijke staat Nebraska.