Veel huis voor weinig geld

Jo krijgt ongetwijfeld één van de allermoeilijkste opdrachten van het seizoen op zijn spreekwoordelijke bord: hij moet op zoek naar heel veel huis voor weinig geld.

Na haar echtscheiding trok Katrien met haar zeven zonen naar een huurhuis in Brugge. Het huis was een goeie oplossing om moeilijke jaren te overbruggen, maar Katrien droomt al lang van een eigen stek.

Maar dan komt de kat op de koord: met een bescheiden budget, in een dure stad, zeven zonen te slapen leggen is geen sinecure. En dus mag Jo de klus klaren… Hij trekt op pad met het bonte gezelschap voor een verrassende zoektocht naar ‘heel veel huis’ voor weinig geld.

Pascale trekt naar Haspengouw

In de gemeente Heers, pal tussen de boomgaarden, wonen Hannelore (27) en haar vriend Dimitri (26). Beide groeiden op in Hoeselt, maar een kleine twee jaar geleden gingen ze samenwonen en kochten ze een praktische rijwoning in Heers. Maar nu knaagt de heimwee.

Ze willen intrekken in het grote huis van Hannelores moeder, zodat ze weer vlakbij hun familie en jeugdvrienden wonen. Bovendien kunnen ze zo flink sparen om later een nieuw huis te bouwen. Ze rekenen op TV Makelaar en expert Peter Vermeulen om snel een nieuwe eigenaar te vinden.

Droomwoning van interieurarchitecten

In Boechout laten we Vlaanderen binnenkijken in de gerenoveerde hoeve van twee interieurarchitecten en hun drie zonen. De beschermde voorgevel van de hoeve werd met zorg hersteld en het interieur ademt een chique en tegelijk landelijke gezelligheid uit. De imposante hoeve van Charles en Natasja is ongetwijfeld voor veel Vlamingen een echte droomwoning.

Meer video's van TV Makelaar