Uitblazen aan zee

14/01/2010 - 15:21

Jo gaat op zoek naar de droom van zoveel landgenoten: een appartement aan onze kust.

Uitblazen aan zee

Tom en Ninnia hebben een druk leven. Ze runnen een bedrijfje dat liften installeert vanuit hun woonhuis in Lochristi. De telefoon staat zelden stil en ze snakken naar een plek waar ze tot rust kunnen komen. Jo duikt in de betonnen jungle van appartementsgebouwen op zoek naar de ideale stek voor het koppel. Bij voorkeur ééntje met voldoende hoge plafonds, want Tom is niet van de kleinste.

Art-deco woning zoekt nieuwe eigenaar

Pascale verslaat het verhaal van de familie Martens uit Willebroek. Fabienne en Steven bezitten een verzorgde rijwoning uit 1936, in art-decostijl. Ze kochten hun huis drie jaar geleden en ze investeerden in renovatie. Het koppel heeft intussen een zoontje en hun mooie huis wordt te klein. Met spijt in het hart nemen ze afscheid van hun woning. Met de hulp van TV Makelaar zoeken ze een nieuwe eigenaar.

Riante loft in Zaventem

En in Zaventem laat TV Makelaar een sterk staaltje van luxueus wonen zien. De bewoners hebben hun riante loft voorzien van twee liften: een personenlift met airconditioning én een lift voor de auto. Zo is enig parkeerprobleem onmiddellijk opgelost. En wie zin heeft in een frisse duik, die plonst meteen in het binnenzwembad met hot tub.

Ontdek meer over TV Makelaar

Nieuwe fragmenten

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!

Extra