TV Makelaar: doe mee

Eén op drie kandidaten vond of verkocht, vorig seizoen, zijn woning met de hulp van TV Makelaar!

Dit seizoen kunnen we jou helpen! Ben je het huren beu en klaar voor de volgende stap? Heb je de ware ontmoet en ben je op zoek naar een liefdesnestje? Of wil je simpelweg een betere woning vinden? En kan je bij die zoektocht wat extra hulp gebruiken? Dan ben je bij TV Makelaar aan het juiste adres. Gastvrouw Pascale Naessens en gastheer Jo De Poorter zoeken én vinden voor jou de beste koopjes die de huizenmarkt te bieden heeft.

Ook als je je huis wil verkopen staan we voor je klaar. Samen met onze schatter en binnenhuisdecorateur nemen we je huis onder de loep. We maken korte metten met de minpunten en laten je huis stralen! Bovendien houdt TV Makelaar Open Huis en met een beetje geluk kunnen we die dag afsluiten met champagne en een mooi bod! Kan je onze hulp gebruiken bij je aan- of verkoop?

Aarzel dan niet en schrijf je snel in!

Ik wil een woning kopen

Ik wil een woning verkopen

Ik wil mijn droomwoning tonen

Nieuwe fragmenten

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!

Extra