Stand-up comedian verkoopt huis

14/01/2010 - 15:28

Youssef en Jamila willen verhuizen van Antwerpen naar Wilrijk. Ze doen beroep op expert Peter om een correcte vraagprijs voor huin ruime woning te krijgen.

Wonen in het huis van een stand-up comedian

Youssef El Mousaoui bouwt aan een carrière als stand-up comedian. Zijn vrouw Jamila werkt als onthaalbediende. Het koppel woont in een ruime woning in Antwerpen. Ze willen verhuizen naar Wilrijk en doen een beroep op expert Peter, zodat ze een correcte vraagprijs vast kunnen leggen.

Jo krijgt alweer een moeilijke opdracht

Vijf jaar geleden kochten Bart en Inge in Zemst een huis met een tuin en een vijver. Maar ze hebben nood aan meer woon- en werkruimte en zijn al anderhalf jaar zonder succes op zoek naar een nieuwe woning. Het koppel heeft een heel verlanglijstje, wat de zoektocht in de driehoek Brussel-Leuven-Mechelen er niet makkelijker op maakt.

Droomwoning in Kortrijk

Trappenbouwer Lieven en zijn vrouw Valerie bouwden in Kortrijk hun hele villa in hout-massiefbouw. Ze creëerden een woning in - wat ze omschrijven als - Long Islandstijl met een moderne touch.

Ontdek meer over TV Makelaar

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!