Huizen spotten

Yves (26) en Dorien (23) uit Welle (bij Denderleeuw) hebben elkaar leren kennen op het internet.

Huizen spotten
Ze wonen sinds één jaar samen in een huurappartement. Dorien hoopt er al een tijdje op dat Yves haar ten huwelijk zal vragen, maar tot nu toe hield hij de lippen stijf op elkaar.
Tegenwoordig gebruiken de twee het internet om zoveel mogelijk huizen te spotten, maar de zoektocht verloopt moeizaam. Ze doen een beroep op Jo om hen te helpen met de zoektocht naar hun eerste koophuis. Met een eerder bescheiden budget moet hij aan de slag in de buurt van Aalst.

Droomwoning
Ten noorden van Hasselt bezoeken we een uitzonderlijke droomwoning. Achter een imposante muur van natuursteen gaat een ultramoderne woning verborgen, geïnspireerd op het werk van de Duits-Amerikaanse architect en meubelontwerper Ludwig Mies van der Rohe.

Nieuwe eigenaar
Pascale trekt naar Aartselaar waar Ingrid het huis dat ze er dertig jaar geleden bouwde, wil verkopen. Ingrid liet de grote bel-etage optrekken samen met haar echtgenoot, maar sindsdien heeft ze al heel wat meegemaakt. Na een echtscheiding bleef ze er wonen met 4 dochters. Dertien jaar geleden ontmoette ze Hubert, die buschauffeur is bij De Lijn. Ze werden meteen verliefd. Intussen zijn de kinderen volwassen en kreeg Ingrid te kampen met een ernstige ziekte. Het huis is te groot en bovendien wil ze samen met Hubert aan een tweede leven beginnen in een nieuw huis dat ze onlangs samen kochten. Pascale en het team van TV Makelaar doen er alles aan om zo snel mogelijk een nieuwe eigenaar te vinden voor de woning.

Meer video's van TV Makelaar