Travestiet Vanessa wil graag met Jo De Poorter op stap

23/02/2011 - 16:21

Jo gaat op pad in bijzonder gezelschap. De flamboyante Vanessa (31) heeft een Italiaanse vader en een Belgische moeder. Vanessa is al meer dan 10 jaar een bijzonder succesvolle showtravestiet. Ze treedt op in bekende zalen en zaken zoals het Fakkeltheater, Red & Blue, Studio 54 en de gerenommeerde travestiebar Mascara. En in 2010 werd ze Miss Belgian Travestie.

Vanessa woonde tot voor kort in een gehuurde gemeubelde studio vlakbij de Antwerpse Grote Markt. Intussen woont ze in bij een goede vriendin, maar ze verlangt steeds vaker naar een eigen stek in de bruisende Scheldestad. Ondanks haar succes kan ze jammer genoeg geen fortuinen spenderen aan een nieuwe woning. Ze vraagt zich af wat je tegenwoordig voor een bescheiden budget van 125.000 euro nog op de kop kan tikken.

 

Marie-Ange, een levenslustige jonggepensioneerde
Pascale trekt naar Oost-Vlaanderen, waar ze Marie-Ange ontmoet: een levenslustige jonggepensioneerde uit Gent. 35 jaar geleden kocht ze samen met haar echtgenoot een groot huis vlakbij het stadscentrum van de provinciehoofdstad. Marie-Ange bracht er haar kinderen groot, maar intussen werd ze weduwe en zijn de kinderen het huis uit.

Marie-Ange had niet de intentie om snel te verhuizen, maar enkele maanden geleden deed zich een unieke gelegenheid voor. Op een boogscheut van de woonplaats van haar zoon stond een praktische bungalow te koop. Marie-Ange vond het een uitgelezen kans om kleiner en groener te wonen, in de brede rand rond Gent. Ze tekende de verkoopsovereenkomst, maar nu moet haar oude huis in Gent zo snel mogelijk een nieuwe eigenaar vinden.

 

Luxe en technologie
De Leopold Dewaelplaats in Antwerpen is een absolute toplocatie. Vlak tegenover het Museum voor Schone Kunsten richtte Geert Plaisier een riant appartement in, vol luxe en technologie. Zo’n woning is peperduur en voor de meesten onder ons onbereikbaar, maar ‘TV Makelaar’ laat ons toch even wegdromen tijdens een exclusief bezoek aan het unieke pand.

Ontdek meer over TV Makelaar

Nieuwe fragmenten

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!

Extra