Schrijf je in voor 'TV Makelaar'

30/05/2011 - 11:25

Tientallen deelnemers vonden reeds hun ideale huis of verkochten hun woning dankzij ‘TV Makelaar’. Pascale Naessens springt in de bres voor deelnemers die hun huis zo snel mogelijk willen verkopen. Jo De Poorter gaat op pad met wie op zoek is naar de ideale koopwoning voor z’n budget. Hij laat hen drie zorgvuldig geselecteerde huizen ontdekken. Architect en bouwexpert Peter Vermeulen  staat zowel kopers als verkopers bij met professionele advies.

In ‘TV Makelaar’ staan de deelnemers centraal. Meedoen is uiteraard kostenloos, en daarbovenop krijgen kandidaten heel wat nuttige tips.

Inschrijven is bijzonder eenvoudig. Het kan op twee manieren. Vul één van de formulieren in in die je hieronder vindt. Of vertel ons over je plannen en wensen in een e-mail. Dat bericht stuur je naar tvmakelaar@vtm.be.

Ik wil een woning kopen

Ik wil een woning verkopen

Ontdek meer over TV Makelaar

Nieuwe fragmenten

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!

Extra