Pascale verkoopt een Oostenrijks landhuis

16/02/2011 - 15:59

Pascale ontmoet Luc en Peggy, die in de Ardennen hun landhuis in typisch Oostenrijkse stijl verkopen. Het koppel heeft immers beslist om de grote stap richting Oostenrijk te zetten. De woning is robuust en kwalitatief gebouwd. Aan comfort en luxe is er geen gebrek, al is het wellicht niet evident om een koper te charmeren, die even verliefd is op de typische bouwstijl als Peggy en Luc dat zijn. TV Makelaar zet alles op alles om die 'witte raaf' toch te strikken. 

Jo trekt naar de Kempen, op zoek naar een huis voor Dimi en Nele. Ze groeiden allebei op in een vrijstaand huis met een grote tuin, en die luxe van ruimte missen ze op het appartement waar ze momenteel samenwonen. 

In Roeselare kijken we binnen in een moderne luxevilla, die ruime witte geometrische volumes combineert met een warm houten interieur. Architecte Kathy Dewaele creëerde voor haar opdrachtgevers een hedendaags droomhuis met een smaakvolle knipoog naar het modernisme.

Ontdek meer over TV Makelaar

Nieuwe fragmenten

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!

Extra

Andere programma's