Pascale Naessens verkoopt een handelszaak

26/01/2011 - 14:54

Pascale verkoopt een handelszaak
Nooit eerder pakte ‘TV Makelaar’ een handelszaak aan, maar voor alles is een eerste keer. Jos (50) en Kristel (39) startten 14 jaar geleden met frituur Dixy’s in Geel. De voorbije 14 jaar kon het koppel door het harde werk nauwelijks vakantie nemen. Maar dit levensritme eist z’n tol, en Jos en Kristel beseffen stilaan dat het leven meer is dan werken alleen.

Het koppel kocht intussen een nieuwe woning, want Jos en Kristel zijn van plan om meer te genieten van het leven. Aan dat nieuwe leven kunnen ze pas beginnen zodra de frituur verkocht is… Jos en Kristel vragen 220.000 euro voor de woning met frituur en 50.000 euro voor het handelsfonds. Pascale Naessens en het team van ‘TV Makelaar’ zoeken uit wat zo’n handelsfonds precies inhoudt en doen er alles aan om Jos en Kristel de kans te geven om binnenkort op een ander ritme te leven.

Een ruimere woonst voor Sandra, Toon en Lenthel
Bijna drie jaar geleden leerde Sandra (28) Toon (31) kennen na een avondje stappen met vrienden. Ze geraakten aan de praat en op het einde van de avond, gaf Sandra haar nummer aan Toon. Hoewel…, het laatste cijfertje liet ze oningevuld en dus stuurde Toon die nacht tien berichtjes. Slechts van één nummer kreeg hij antwoord. Ze spraken ‘s anderendaags af en de vonk sloeg over. Al snel volgde een huwelijksfeest en de geboorte van hun dochter Lenthel. Nu schakelen Toon en Sandra Jo De Poorter in om binnen een straal van 20 km rond Hasselt op zoek te gaan naar een ruimere woonst.

Exclusieve rondleiding in luxewoning
Vandaag is ‘TV Makelaar’ te gast in het groene en exclusieve land van de Leie vlakbij Gent. In de rustgevende en landelijke omgeving die de Latemse schilders inspireerde, ligt een hoeve die door interieurarchitect Frederic Hooft werd gerenoveerd en omgebouwd tot een smaakvol gedecoreerde luxewoning. We krijgen een exclusieve rondleiding in het huis dat grenst aan een ongerept natuurgebied.

Ontdek meer over TV Makelaar

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!