Op zoek naar een charmante woning

01/03/2012 - 09:30

 

In de twaalfde aflevering gaat Pascale langs bij een 43-jarige naamgenoot die met haar tienerdochter in het Antwerpse woont. Samen shoppen, samen naar de bioscoop of naar een concert gaan: mama Pascale en dochter Yani delen alles met mekaar en zijn onafscheidelijk.

Nu Pascales echtscheiding een feit is, heeft ze besloten haar ruime woonst in Edegem om te ruilen voor een knus appartement. Maar daar knelt het schoentje, want het huis vindt maar geen geschikte koper. Pascale Naessens zou Pascale Naessens niet zijn als ze niets aan de inrichting van de woning zou willen veranderen. Ze schakelt Vlaanderens grootste spierbundel in voor het zware werk en mobiliseert een professioneel klusteam om het binnenschrijnwerk en de vloer aan te pakken. En zo veel stoere mannenarbeid bevalt de dames wel…

Stewardess Carine uit Hasselt en haar vriend Erik zijn op zoek naar een woning in de buurt van Aarschot. De twee hebben al zes jaar een latrelatie, maar voelen sinds kort een kinderwens opborrelen. Bovendien is Carine het beu om in ellenlange files verzeild te raken wanneer ze vanuit Hasselt naar de luchthaven van Zaventem pendelt. Genoeg redenen voor Jo om zijn tanden te zetten in de zoektocht naar hun ideale stek.

Carine en Erik zijn vooral op zoek naar een charmante woonst, maar voor de vrouw des huizes is ruimte voor haar kleding- en schoenencollectie een absolute must. En dat mag gerust véél ruimte zijn, want Carine is dol op shoppen. Erik wil zich op zijn beurt languit kunnen neervlijen in een groot ligbad en barbecueën in een gezellig tuintje. Benieuwd of Jo voor €300.000 een karakterwoning kan vinden die aan alle eisen voldoet…

Donderdag 1 maart om 21.40

 

Ontdek meer over TV Makelaar

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!