Gewaagd en vernieuwend woon- en werkconcept

24/12/2010 - 13:58

In Deurle, een deelgemeente van het exclusieve Sint-Martens-Latem realiseerden de tweelingbroers Stefan en Kristof een gewaagd woon- en werkconcept. Ze runnen een succesvolle luxe-traiteurszaak.

Enkele jaren geleden resulteerde hun samenwerking met de Vlaamse topontwerper en interieurarchitect Maarten Van Severen (1956-2005) in een uniek bouwwerk. De eigenaars hebben een passie voor kunst. Ze zijn niet bang van een experimentje, en dus lieten ze zelfs een oude boom letterlijk mee ‘inbouwen’ in de architectuur.

Meer info op: www.boxys.be

Ontdek meer over TV Makelaar

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!