Garage met huis gezocht

In aflevering 8 van ‘TV Makelaar’ verkent Jo het Limburgse Diepenbeek. De 27-jarige Cindy en de 33-jarige Dave zijn er namelijk op zoek naar een nieuwe woning met een grote garage of loods. De reden voor deze specifieke wens is eenvoudig. Dave is gepassioneerd door oude wagens en sleutelt er in zijn vrije tijd lustig op los. Dat gebeurt in een garage die het koppel huurt in de buurt van hun huidige woning, maar daar knelt het schoentje voor Cindy. Zij wil haar partner in de toekomst vanuit de keuken kunnen toeroepen dat het eten klaar is…

Jo weet wat hem te doen staat en gaat op pad met een budget van €280.000. Hij zoekt en vindt drie mogelijke panden die aan de wensen van Cindy en Dave voldoen. Het trio belandt in Bilzen, Mopertingen en Rosmeer en bekijkt of de combinatie huishouden-hobby op hetzelfde adres kan plaatsvinden. De belangen van Cindy blijken echter niet altijd overeen te stemmen met die van Dave.

Pascale trekt naar de andere kant van het land en ontmoet in Roeselare het pittige koppel Steven (37) en Hannelore (33). De twee leerden mekaar kennen in het uitgaansleven en bezegelden hun liefde niet veel later met een nieuwbouwappartement dat stijlvol werd ingericht. Na zes leuke jaren willen ze deze woonst verkopen om hun intrek te nemen in een ruim huis met tuin.

Het appartement van Hannelore en Steven staat nu al een jaar te koop, maar de loungesfeer blijkt niet echt aan te slaan op de vastgoedmarkt. Bovendien heeft Steven zich als kleurenconsulent in een verfwinkel enorm uitgeleefd in het pand, waardoor potentiële kopers mogelijk afgeschrikt worden. Volgens Peter en Pascale moeten het spreekwoordelijke likje verf en de installatie van een bad verbetering brengen.

Donderdag 2 februari om 21.40

Meer video's van TV Makelaar