Bistro te koop in 'TV Makelaar'

 

Deze week waagt Pascale zich aan een nieuwe uitdaging. In Zeebrugge zoekt ze de zeventigers Etienne en Erna op, die samen de bistro ‘Sedov’ uitbaten. De zaak werd uit de grond gestampt door hun dochter Ingrid, maar amper vier maanden na de opening sloeg het noodlot toe. Ingrid kreeg te horen dat ze nog maar zes weken te leven had en overleed op 51-jarige leeftijd aan kanker.

Uit respect voor hun dochter besloten Erna en Etienne de bistro verder te zetten. Nu, drie jaar later, begint het zware horecaleven echter zijn tol te eisen en dus heeft het koppel beslist om de zaak over te laten. Omdat de verkoop van het pand uitblijft, onderzoekt Pascale hoe ze de bistro nieuw leven kan inblazen en klaarstomen voor verkoop. En daar worden kosten noch moeite voor gespaard…

Miek staat voor een ingrijpende gebeurtenis in haar leven: de aankoop van een eigen huis. Deze 27-jarige kinderpsychologe woont sinds kort weer in haar ouderlijke woonst in Sint-Niklaas, maar merkt dat steeds meer vrienden zich beginnen te settelen. Een liefhebbende echtgenoot en een warm gezin is ook waar Miek naar verlangt, en een gezellig huisje zou al een mooi begin zijn.

Jo heeft de boodschap begrepen en gaat met het vooropgestelde budget van 175.000 euro op zoek naar de perfecte starterswoning voor Miek. Een trendy appartement, een rustieke fermette, een knus arbeidershuisje, een verrassend renovatieproject of instapklaar huis: voor Miek zijn de mogelijkheden onbeperkt, zolang er maar sprake is van de spreekwoordelijke ‘klik’. Zal ze de stap wagen en een bod doen op één van de panden?

 

Donderdag 23 februari om 21.40

Meer video's van TV Makelaar