2013
De keuken van Sofie
Seizoen 2 aflevering 4/200Gestoomde zalmforel met portobellopaddestoelen, geconfijte tomaatjes en salade
Herhaling
Magazine, CulinairCulinair magazine (2013) waarin Sofie Dumont smakelijke gerechten bereidt
Sofie let op de lijn met een lekker en gezond menu. Ze maakt een lichte, smaakvolle maaltijd: gestoomde zalmforel met portobello's, geconfijte tomaatjes en een frisse salade.
Presentatoren
Sofie Dumont
Volgende afleveringen
- Bokkenpootjes met marsepeinSeizoen 2 afl. 5/200
- Gebakken spiering met gele boontjes, trostomaten en krielaardappelenSeizoen 2 afl. 6/200
- Duifje 'Clamart'Seizoen 2 afl. 7/200
- Gebakken wilde zalm, salade van snelkooktarwe, mange-tout, broccoli en groene asperges met een vinaigrette van haringSeizoen 2 afl. 8/200
- Kalfstournedos met gevulde gele courgetteSeizoen 2 afl. 9/200
- Rode en blauwe bessentaartjes met kaasmousseSeizoen 2 afl. 10/200