Magazine waarin Piet Huysentruyt de culinaire problemen van de kijkers aan huis oplost
Tom experimenteert al geruime tijd met het maken van pizza's. Het bereiden van gewone pizza's is intussen kinderspel geworden, maar bij een calzone loopt het steevast fout. Het deeg wil maar niet rijzen, het eitje binnenin is niet smeuïg en de pizza ziet er rauw uit. Piet leert hem de juiste kneedtechnieken en verklapt het geheim om een vloeiend ei te verkrijgen. - Sixtines millefeuille van courgettes ziet er op het eerste gezicht erg smakelijk uit, maar is dat allerminst. Het gerecht is een papje en bevat te veel saus. Het bakken van de courgettes in voldoende olijfolie is een eerste stap in de goede richting. - Een verse crème anglaisesaus kan een dessert of gebakje naar een hoger niveau tillen. De vanillesaus van Kris kan echter niet veel zoetebekken bekoren. De crème schift en lijkt eerder op een roerei. Volgens Piet gebruikt hij veel te veel eieren.
Piet Huysentruyt