2017
Open keuken met Sandra Bekkari
Seizoen 1 aflevering 69/145Kabeljauw uit de oven met kruidenkorst, groene asperges en zeekraal & hapje van pittige langoustine
Herhaling
Magazine, CulinairVoedingscoach Sandra Bekkari deelt elke dag haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
Sandra Bekkari pakt opnieuw uit met feestelijke gerechten. Ze start met een hapje van pittige langoustine en serveert daarna kabeljauw uit de oven met kruidenkorst, groene asperges en zeekraal. Gezond, smaakvol en ideaal voor een geslaagd feestmenu.
Presentatoren
Sandra Bekkari
Volgende afleveringen
- Eendenborstfilet met puree van peterseliewortel, veenbessensaus en cantharellen & cocktail van cava en granaatappelSeizoen 1 afl. 70/145
- Citroenkip met zoete aardappel, wortelslierten en spinazie & golden milkSeizoen 1 afl. 71/145
- Stoemp van boerenkool met gepocheerd ei en garnaaltjes & sabayon van sinaasappel met amandelen.Seizoen 1 afl. 72/145