2017
Open keuken met Sandra Bekkari
Seizoen 1 aflevering 78/145Rösti van courgette en zoete aardappel met rode bietenketchup en salade van geitenkaas en tomaat & rijstpap met zilvervliesrijst
Herhaling
Magazine, CulinairVoedingscoach Sandra Bekkari deelt elke dag haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
Vandaag staat de tafel van Sandra vol kleur! Ze maakt samen met haar dochter rösti van courgette en zoete aardappel met rode bietenketchup, een frisse geitenkaassalade én rijstpap van zilvervliesrijst.
Presentatoren
Sandra Bekkari
Volgende afleveringen
- Maaltijdsoep met kalkoen, broccoli, Chinese kool en champignons & hartige muffins met wortel en kaasSeizoen 1 afl. 79/145
- Gegrild kalfsvlees met witte bonenpuree & gezonde popcornSeizoen 1 afl. 80/145
- Kipblokjes met polenta, groenten en een frisse yoghurtdressing & een romantisch dessertSeizoen 1 afl. 81/145
- Tagliatelle met crème van knolselder, rosbief en crunch van boekweit & gegratineerde oestersSeizoen 1 afl. 82/145