2017
Open keuken met Sandra Bekkari
Seizoen 1 aflevering 21/145Gegratineerde hespenrolletjes met witloof & bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten
Herhaling
Magazine, CulinairCulinair magazine met gezonde gerechten
Het is tijd voor een echte klassieker in de keuken van Sandra Bekkari. Ze toont haar recept voor gegratineerde hespenrolletjes met witloof en serveert daarbij een bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten.
Presentatoren
Sandra Bekkari
Volgende afleveringen
- Kabeljauwhaasje met amandelkorst en wortelpuree & mango-vanille smoothieSeizoen 1 afl. 22/145
- Rucolasalade met buffelmozzarella en zoete aardappel & amandelgebak met blauwe bessenSeizoen 1 afl. 23/145
- Zuiders kalkoenstoofpotje met zilvervliesrijstSeizoen 1 afl. 24/145
- Kaascrackers & scampi diaboliqueSeizoen 1 afl. 25/145
- Broccolicouscous met spinazie, rosbief en dragondressingSeizoen 1 afl. 26/145
- Schelvishaasje uit de oven met shiitakes, kerstomaatjes en tijm & quinoa capreseSeizoen 1 afl. 27/145