Win ... met de ThuisCoach Wedstrijd

18/01/2012 - 13:00

De app

Met de ThuisCoach van The Voice van Vlaanderen kun je voor- en tijdens de uitzending jouw coachkwaliteiten tonen en kans maken op geweldige prijzen. Scoor zoveel mogelijk punten met de juiste voorspellingen en ga de strijd aan met je vrienden en de rest van Vlaanderen.

Hoe sneller een goed antwoord, des te hoger je score!

De wedstrijd

De deelnemers maken per ronde van “The Blind Auditions” kans op het winnen van een Samsung Galaxy Music, ter waarde van 149 euro en twee kaarten voor een liveshow van The voice Van Vlaanderen – seizoen 2, ter waarde van 20 euro per stuk.

De winnaar is de deelnemer die aan het einde van de ronde de meeste punten heeft vergaard. Direct aan het einde van iedere ronde wordt er één winnaar geselecteerd.

De overall winnaar van “The Blind Auditions” en “The Battles” wint de extra prijs van een Samsung Home Theatre 2.1-systeem, ter waarde van 429 euro.

De winnaar over alle live shows heen wint een 46 inch LED TV Samsung Smart TV, ter waarde van 2099 euro.

Maak kans op:

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's