Winnaars en verliezers van de tweede Liveshow

26/04/2014 - 11:48

De tweede liveshow was er weer boenk op. 't Kuipke stond weer helemaal op zijn kop en dat spatte er af op het televisiescherm. Ook vandaag gingen acht mensen door en moesten we van acht anderen jammer genoeg afscheid nemen. Een overzicht!

 

TEAM KOEN: Laura en Eva H gaan door. Belinda en Lindsey vallen af.
TEAM AXELLE: Emma en Dwayne gaan door. Laure en Peter vallen af.
TEAM REGI: Johan en Mélanie gaan door. Lisa en Cas vallen af.
TEAM BENT: Tom en Cristina gaan door. Chloé en Jolan vallen af.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra