Win een gesigneerd album van Brit Award-winnaar Ed Sheeran

22/02/2012 - 16:18

Ik hoop dat je er klaar voor bent, want niemand minder dan tweevoudig Brit Award-winnaar Ed Sheeran komt vrijdag liveshow 4 van The Voice van Vlaanderen opfleuren met 2 straffe songs. De jonge singer/songwriter die onlangs 22 kaarsen mocht uitblazen, ontving de Brit Award voor 'beste mannelijke artiest' en die voor 'beste doorbraak'. Nu vrijdag komt hij live bewijzen waarom hij zo succesvol is in Groot-Brittanië. Geniet hierboven van 'Lego House', zijn nieuwe single die hij live bracht tijdens de voorbije Brit Awards.

 

De V-Reporters geven 5 gesigneerde albums van Ed Sheeran weg. Waag HIER je kans en kom tijdens de V-Liveshow vrijdag te weten of jij wint.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra