Win een duoticket voor een uniek concert: The Voice in the Sky

04/03/2012 - 20:59

Na de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag 9 maart 2012 is bekend welke vier artiesten het schoppen tot de finale van 16 maart 2012. Wie zal het publiek én de coaches het meest kunnen bekoren?

Op zaterdag 10 maart geven de 4 finalisten tijdens ‘The Voice in The Sky’ een uniek concert op een vliegend podium boven de Grote Markt in Hasselt. Voor het eerst in België zal ook een 30-koppig publiek vanop een zwevende tribune deze vier miniconcerten kunnen volgen. Het evenement begint om 12u en zal tegen 16u afgelopen zijn.

Exclusieve duo-zitjes voor dit event kunnen tot donderdag 8 maart bemachtigd worden via dit inschrijvingsformulier en op vrijdag 9 maart bij Q-music .


Op maandag kan je meedingen voor tickets voor het concert van de finalist van team Alex.

Dinsdag is het de beurt aan de fans van team Jasper om voor hun finalist tickets te winnen.

Woensdag geven we tickets weg voor het concert van de finalist uit team Koen.

Last but not least maak je op donderdag kans op tickets voor het concert van Natalia's finalist.

Maar natuurlijk kan je ook voor de tickets van elk team je kans wagen!

 

Voor diegenen die liever de voeten op de grond houden: vrijdag 9 maart 2012 is er de halve finale
van ‘The Voice’.

Meer informatie?

www.facebook.com/thevoicevanvlaanderen
www.vtm.be

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra