Welke coach ben jij... De resultaten!

03/01/2017 - 11:47

Bij de start van het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen, lanceerden we een quiz waarin je kon testen met welke coach je zelf het meest overeen zou komen.

Na enkele weken hebben we de resultaten eens uitgerekend, en we komen tot de vaststelling dat jullie zich overduidelijk het meeste met Natalia kunnen vereenzelvigen.

Zij wordt gevolgd door Koen, die op zijn beurt dan weer meer dan het dubbele haalt van Bart, en de koning van de comeback, Alex, bengelt achteraan het lijstje.

 

 

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra