Volg de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen' online!

De liveshows van The Voice van Vlaanderen zullen niet alleen knallen op televisie, maar ook ONLINE! Dit seizoen trekt The Voice immers meer dan ooit alle online registers open.

OP TELEVISIE

Sam De Bruyn vat post in het Basecamp - het kloppende hart waar tweets, posts en instagrams toestromen - en volgt er alle online ontwikkelingen. Tweet en instagram mee met de hashtag #TVVV, en misschien haalt jouw tweet of foto wel het scherm! 

SNAPCHAT

Snapchatchick Britt Valkenborghs kaapt zes weken lang ons snapchataccount en brengt elke vrijdag live verslag uit de coulissen van Flanders Expo. Voeg dus zeker vtm.be toe op Snapchat!

FACEBOOK

Elke vrijdag gaat Sam net voor en na de show LIVE op de facebookpagina van The Voice Van Vlaanderen. Hij geeft je een unieke rondleiding in de coulissen, meet de stress op bij de talenten én praat met de coaches. Alle eerste reacties en emoties brengt hij meteen als eerste live in beeld!

Afspraak: elke vrijdag rond 20.20 én meteen na de show op Facebook!

En uiteraard kan je op onze facebookpagina ook terecht voor heel wat exclusief backstagemateriaal! Liken dus! ;-)

INSTAGRAM

Voor exclusieve foto's vanuit de backstage, volg @thevoicevanvlaanderen op Instagram. 

ONZE WEBSITE

Wil je één van de performances van de liveshowkandidaten opnieuw bekijken? Dan ben je hier (of in de VTM-app) aan het juiste adres. Na de liveshow gooien we zo snel mogelijk alle fragmenten online!