Vanaf 18 januari: 'The Voice van Vlaanderen' seizoen 2

10/01/2013 - 15:14

Vanaf vrijdag 18 januari 2013 maakt VTM zich op voor een nieuw seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’, de zoektocht naar een unieke stem. Sinds de zomer van 2012 al liepen de voorbereidende audities. Vlaanderen reageerde massaal. Maar liefst 6.000 mensen schreven zich in. Meer dan de helft (4.000) via de online-auditietool, dat zijn er dubbel zoveel als vorig jaar. Alle online audities werden intussen in hun totaliteit zo’n 6 miljoen keer bekeken. Met daar bovenop 100.000 Facebook- vrienden en 30.000 Twitter-fans leeft ‘The Voice van Vlaanderen’ duidelijk bij heel wat Vlamingen. The voice van vlaanderen vanaf 18 januari 2013 Elke vrijdag om 20.30 uur bij VTM heruitzending Blind auditions vanaf 22 januari 2013 elke dinsdag om 22.20 uur

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra