V-Smartnews: de V-reporters overlopen de hoogtepunten

06/03/2012 - 16:25

V-reporters Fabrice en Vincent overlopen de hoogtepunten van vorige week. De belangrijkste gebeurtenis was uiteraard het afscheid van de vier talenten: Ludovic, Dirk, Mayken en Eveline. Voorts kwam er een beatboxer langs om enkele talenten de kneepjes van het vak te leren, al lukte dat bij de ene al iets vlotter dan bij de andere. Tenslotte zit de laatste V-showcase erop en die was zonder twijfel een schot in de roos.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra