Tweeten vanuit de Tweetseats

06/02/2012 - 15:46

Social media en The Voice van Vlaanderen zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Tijdens liveshow 1 werden @Karmeen, @Aardling, @saskiaTHEWICKED en @YelpBE uitgenodigd om vanuit hun Tweetseat via #TVVV de tweeps op de hoogte te houden van wat er zich voor hun ogen afspeelde. Ze stuurden gretig grappige en interessante tweets de wereld in. Ook V-reporters Steffi en Felice hielden de vinger aan de pols en toonden regelmatig wat de tweeps allemaal te zeggen hadden over de show.

 

Dank je wel:

@Karmeen https://twitter.com/Karmeen

@Aardling https://twitter.com/aardling

@SaskiaTHEWICKED https://twitter.com/saskiaTHEWICKED

@YELPbe  https://twitter.com/YELPbe

 

Wil ook jij je eens komen nestelen in onze Tweetseats? Laat je dan horen op Twitter en misschien nodigen we jou wel uit... #tweetseats

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra