Tickets voor The Blind Auditions!

28/09/2011 - 19:42

Honderden talenten, zangers en zangeressen hebben de voorbije weken en maanden in alle luwte gezwoegd om bij de selectie van “The Voice van Vlaanderen” te behoren.

Hèt moment is aangebroken. De allerbesten gaan nu hun talenten tonen, of beter gezegd, laten horen aan onze vier coaches. Zullen Koen, Jasper, Alex en Natalia zich omdraaien?

Welke talenten zullen ze opnemen in hun team, en welke kandidaten zullen huiswaarts moeten zonder coach...?
Maak de spannende “Blind Auditions” mee in de studio en vraag nu je gratis tickets aan!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra