The Voice zoekt nieuw talent!

09/03/2018 - 05:00

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Daarom gaan we op zoek naar zangtalent van alle generaties. Naast nieuwe seizoenen van The Voice van Vlaanderen en The Voice Kids starten er ook voorbereidingen van de allereerste The Voice Senior. Daarin wordt het podium volledig vrijgemaakt voor 60-plussers met een straffe stem. Inschrijven voor de verschillende Voice-audities kan hier.

De opnames van The Voice Senior, The Voice Kids en The Voice van Vlaanderen starten nog deze zomer. Welke coaches in de draaistoelen plaatsnemen wordt later bekendgemaakt.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's