'The Voice van Vlaanderen' schiet uit de startblokken!

25/11/2011 - 10:33

Zangtalent, daar draait het om. Vanaf 25 november 2011 zijn alle oren én ogen elke vrijdag gericht op de stem. In ‘The Voice van Vlaanderen’ gaan de vier coaches op zoek naar die ene pupil die met zijn of haar stem Vlaanderen kan veroveren.

 

Alex Callier, Natalia, Jasper Steverlinck en Koen Wauters moeten elk een team samenstellen, maar hiervoor de juiste artiesten blind vinden is niet gemakkelijk. De coaches zitten immers met hun rug naar de kandidaten terwijl ze zingen. Dus hoe de artiesten eruit zien, wat ze aanhebben of zelfs hun leeftijd kan de coaches niet beïnvloeden.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra