'The Voice van Vlaanderen' gaat op 25 november van start!

02/11/2011 - 17:26

Jasper Steverlinck, Alex Callier, Koen Wauters en Natalia zijn helemaal klaar voor ‘The Voice van Vlaanderen’.  Vanaf 25 november 2011 om 21.00 nemen ze elke vrijdag de taak als coach op zich. Ze gaan op zoek naar de kracht van een stem. En beginnen doen ze met de blind auditions waarin ze enkel kunnen vertrouwen op hun muzikaal gehoor. De vier coaches zitten immers in stoelen met hun rug naar het podium. Pas wanneer ze overtuigd zijn van de kracht van de stem van de kandidaat, drukken ze op een knop waardoor hun stoel richting het podium én de kandidaat draait.

Voor gastvrouw An Lemmens worden het drukke tijden. Op vrijdag 25 november 2011 zien we haar voor het eerst aan het werk in het decor van ‘The Voice van Vlaanderen’ en twee dagen later, op zondag 27 november 2011, rondt ze het huidige seizoen van ‘So You Think You Can Dance’ af met de live finale.

Maak vanaf 25 november 2011 elke vrijdagavond alvast maar vrij vanaf 21.00, want dan start ‘The Voice van Vlaanderen’!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra