The Voice op Facebook

07/09/2011 - 13:28

The Voice van Vlaanderen heeft uiteraard een facebookpagina en die kan je hier liken. Daarnaast zijn er ook honderden pagina's opgericht om mensen te laten meedoen aan The Voice. Sublieme zangeressen die bang zijn om voor een publiek te zingen worden via allerhande facebookpagina's gepusht om toch maar auditie te doen.

 

Bij de ene zoeken ze 500 likes, sommigen willen maar meedoen bij 1500 likes. Omdat wij willen dat iedereen echt meedoet willen we dat jullie die pagina's ook gaan liken! Dit zijn ze:

Patricia Roels doet auditie (the voice van vlaanderen) bij 1000 likes

wie wil dat Lora Van Hooff meedoet aan the voice van vlaanderen?
Bij 500 likes doet Yari mee aan 'the Voice van Vlaanderen'
Bij 500 leden doen Faye en Brecht mee aan de voice van vlaanderen

 

De rest vind je hier!

 

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra