The Voice in the Sky

12/03/2012 - 16:05

Na een korte nacht werden de vier finalisten van 'The Voice van Vlaanderen' Bert, Iris, Silke en Glenn voorbije zaterdag op de Grote Markt van Hasselt verwacht. Daar stond een hijskraan klaar om hen 300 meter de lucht in te brengen om daar een uniek privéconcert te geven aan de fans. Na het overwinnen van wat hoogtevrees konden die fans niets anders dan genieten van het adembenemende uitzicht in combinatie met de adembenemende stem van hun favoriet. Achteraf namen de talenten uitgebreid de tijd om een praatje te slaan met hun fans en deelden ze gewillig handtekeningen uit.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra