The Voice eert Whitney Houston

20/02/2012 - 13:54

Whitney Houston, de zangeres met een stem als een klok, liet op 11 februari het leven. Haar hits 'I Will Always Love You' en 'Greatest Love of All' zullen ons nog heel lang bijblijven. Een eerbetoon aan deze inspirerende vrouw mocht niet ontbreken in The Voice. De coaches en talenten vertelden ons wat Whitney Houston voor hen betekende. Stéphanie en Ludovic gingen dan weer een stapje verder en haalden hun acteertalent boven. Zij speelden de befaamde kusscène uit 'The Bodyguard' voortreffelijk na.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra