The Voice binnenkort ook op BBC

18/06/2011 - 10:19

De BBC heeft de rechten gekocht van The Voice. De Britse tv-zender brengt het programma van John de Mols Talpa volgend jaar op de buis, laat het mediabedrijf vrijdag weten. Het bedrag is niet bekendgemaakt.

De Mol is trots op de Britse aankoop van zijn programma. "De BBC deelt mijn passie voor en geloof in het programma," laat hij weten. Het oorspronkelijke The Voice of Holland kwam vorig jaar voor het eerst op tv en werd een groot succes. De drie uur durende finale waarin Ben Saunders de talentenjacht won, werd door ruim 3,7 miljoen Nederlanders gevolgd. Binnenkort start ook de Vlaamse versie 'The Voice van Vlaanderen' op VTM.

Het programma is al gekocht door de Amerikaanse tv-zender NBC, die het vanaf april uitzendt. De eerste aflevering werd bekeken door twaalf miljoen Amerikanen. In de Amerikaanse show zitten Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine en Blake Shelton in de jury. Wie in de Britse versie in de jury plaatsneemt, is nog onbekend maar de namen Adele en Robbie Williams gaan al rond...

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra