Team Koen en team Jasper terug aan zet

Nadat het team van elke coach de voorbije twee weken werd uitgedund tot vier kandidaten, krijgen de teamleden van Koen en Jasper opnieuw de kans om hun stem in de verf te zetten in de derde liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’, op vrijdag 17 februari 2012 vanaf 20.50.

Team Koen

Bert (45) uit Scherpenheuvel zingt ‘Touch Me’ van The Doors. Berts versie van de Neil Young-klassieker ‘Girl, You’ll Be a Woman Soon’ was de dag na zijn Blind Audition een instant hit op alle social media. Slaagt Bert erin dit over te doen?
Dirk (46) uit Schoten zingt ‘Boogie Down’ van Al Jarreau. Speciaal voor zijn fans postte Dirk voor Sint-Valentijn een eigen versie van ‘Everything’ van Michael Bublé op zijn facebook-prikbord.
Stephanie (25) uit Riemst brengt ‘When a Man Loves a Woman’ van Percy Sledge. De vertolking van Stephanie in de eerste liveshow was trouwens goed voor het meest bekeken filmpje van die show.  
Pistice (19) uit Willebroek brengt de klassieker ‘Let’s Stay Together’ in een versie van Craig David. De voorbije weken werd Pistice trouwens ongeveer 700 keer vermeld in berichten op twitter.

Team Jasper

Gabriëla (23), Elisabeth (24) en Alexandra (20) uit Ekeren zingen de soundtrack van de  Amerikaanse reeks True Blood, ‘Bad Things’ van Jace Everett. Het zussentrio staat trouwens op nummer 11 in de iTunes-top van België met ‘Bang Bang’ van Nancy Sinatra, het nummer dat ze brachten in de eerste liveshow.
Mayken (19) uit Torhout brengt ‘What I Am’ van Edie Brickell. Haar Battle tegen Ziggy op ‘9 Crimes’ van Damien Rice is met 90.000 views de beste bekeken video sinds de start van ‘The Voice van Vlaanderen’.
Maxine (19) uit Westkapelle zingt ‘Dancing in the Dark’ van Bruce Springsteen. In de eerste liveshow koos Jasper ervoor om Maxine als eerste vrij te stellen. Zou ze hem deze week opnieuw kunnen bekoren?
Glenn (21) uit Beverlo zingt ‘The Sounds of Silence’ van Simon & Garfunkel. Glenn heeft trouwens momenteel al bijna 6.500 fans op facebook.

Hoe ziet de afvalrace van de derde en vierde liveshows eruit?

Van de vier teamleden stuurt de coach één talent naar de volgende ronde. De kijker kan zijn favoriet bovendien meteen naar de volgende liveshow stemmen door de voornaam van de artiest te sms’en naar 6677, met behulp van de rode knop of via de mobiele applicatie van ‘The Voice van Vlaanderen’. Nadat zowel de coach als het publiek één artiest naar de volgende ronde gestuurd hebben, resten er nog twee leden per team. Eén van hen krijgt van de coach eveneens een ticket naar de volgende ronde, de andere stuurt hij resoluut naar huis. 

Meer dan 100.000 facebook- en twittervrienden

‘The Voice van Vlaanderen’ leeft, ook op de sociale media. De sociale community van ‘The Voice’ groeit nog steeds: 83.532 vrienden op facebook en 20.207 followers op twitter. In de eerste fase van ‘The Voice’ ontvingen we gemiddeld 5.000 tweets per aflevering terwijl dat aantal sinds de liveshows al gegroeid is tot ongeveer 10.000. Bovendien is de mobiele applicatie van ‘The Voice’ van ook al meer dan 40.000 keer gedownload. Wat ‘The Voice van Vlaanderen’ teweeg brengt op de sociale media kan gemeten worden via Media Injection.

Volg ‘The Voice van Vlaanderen’ via de sociale media!

Livestream: 20 minuten voor aanvang van de liveshow, tijdens de onderbrekingen en tot een half uur na afloop van de show via www.thevoicevanvlaanderen.be.
Facebook: www.facebook.com/thevoicevanvlaanderen
Twitter: @vtmthevoice #TVVV
www.thevoicevanvlaanderen.be