Team Jasper en Koen zijn klaar voor de eerste liveshow

02/02/2012 - 16:34

Liveshow 1 ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag 3 februari 2012 om 20.50

 

Na de verrassende Blind Auditions en de spannende Battles is het vanaf vrijdag 3 februari 2012 tijd voor de liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’. Elke coach selecteerde uit een overvloed aan prachtige stemmen zes ‘voices’ die voor hen het meest uniek waren, in totaal 24.

 

Op vrijdag 3 februari 2012 krijgen de teamleden van Koen Wauters en Jasper Steverlinck vanaf 20.50 de kans om hun zangtalent en charisma te etaleren en hun coaches, het publiek in de studio én televisiekijkend Vlaanderen te tonen wat ze in hun mars hebben. Na de resem aan duetten in de Battles, palmen de kandidaten nu solo het podium van ‘The Voice van Vlaanderen’ in. 

 

Team Koen
Eley(29) uit Wilrijk brengt ‘Señorita’ van Justin Timberlake.
Bert (45) uit Scherpenheuvel zingt ‘White Room’ van Cream.
Els (31) uit Gent brengt ‘Brass in pocket’ van The Pretenders.
Pistice (19) uit Willebroek zingt ‘It Girl’ van Jason Derulo.
Dirk (46) uit Schoten brengt ‘To Make You Feel My Love’ van Adèle.
Stephanie (25) uit Riemst zingt ‘Weak’ van Skunk Anansie.

 

Team Jasper
Wim(31) uit Antwerpen brengt ‘Big Love’ van Fleetwood Mac.
Gabriëla (23), Elisabeth (24) en Alexandra (20) uit Ekeren zingen ‘Bang Bang’ van Nancy Sinatra.
Mayken(19) uit Torhout brengt ‘You and Your Sister’ van This Mortal Coil.
Maxine (19) uit Westkapelle zingt ‘I Can’t Make You Love Me’ van Adèle.
Charlotte (20) uit Brugge brengt ‘I Follow’ van Lykki Li.
Glenn (21) uit Beverlo zingt ‘I Could Never Take The Place of Your Man’ van Prince.

 

Hoe ziet de afvalrace van de twee eerste liveshows eruit?
Van de zes teamleden kiest de coach één kandidaat van wie hij vindt dat hij of zij de beste performance heeft neergezet en meteen door mag. Voor het eerst mag ook de kijker zijn stem laten horen in ‘The Voice van Vlaanderen’. De twee kandidaten met de meeste stemmen van het publiek mogen immers eveneens meteen door naar hun volgende liveshow. Stemmen kan door de voornaam van de artiest te sms’en naar 6677, met behulp van de rode knop of via de mobiele applicatie van ‘The Voice van Vlaanderen’. Nadat de publiekslievelingen veilig zijn gesteld, stuurt de coach iemand resoluut naar huis. De twee resterende kandidaten strijden voor het allerlaatste ticket naar de volgende liveshow in een sing-off. De coach kiest zelf wie van deze twee de laatste plaats verdient in de volgende liveshow.

 

Sean Dhondt vanuit de Smart Room
Na hun optreden kunnen de kandidaten napraten over hun performance in de Smart Room bij Sean Dhondt. Sean vraagt hen over hun ervaring op het podium en met het publiek. Bovendien overloopt hij met hen op alle social media kanalen wat er over hun performance de digitale wereld werd ingestuurd.

 

Extra beleving online met de V-Reporters
De avond van elke liveshow zal er via thevoicevanvlaanderen.be een livestream te zien zijn die een unieke blik biedt achter de schermen van ‘The Voice van Vlaanderen’ en ook de eerste reacties van de talenten zal tonen. De V-Reporters nemen hier de presentatie voor hun rekening. Omstreeks 20.30, 20 minuten voor aanvang van de liveshow, beginnen ze eraan. Ze gaan door tijdens de onderbrekingen en vervolgen hun avontuur tot een half uur na afloop van de show. 

Nadat een artiest zijn nummer gebracht heeft, wordt het meteen op iTunes geplaatst zodat de kijkers thuis er nog extra van kunnen genieten.

 

Volg ‘The Voice van Vlaanderen’ via de sociale media!
Facebook: www.facebook.com/thevoicevanvlaanderen
Twitter: @vtmthevoice #TVVV
www.thevoicevanvlaanderen.be

 

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's