Team Alex en Team Natalia gaan ervoor tijdens tweede liveshow

09/02/2012 - 16:32

Op vrijdag 10 februari 2012 staat de tweede liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’ op het programma. Deze week krijgen de teamleden van Alex Callier en Natalia vanaf 20.50 de kans om hun zangtalent en charisma te etaleren en hun coaches, het publiek in de studio én televisiekijkend Vlaanderen te tonen wat ze in hun mars hebben.
Vorige week konden we in de eerste liveshow zien hoe Charlotte en Wim van Team Jasper en Eley en Els van Team Koen de wedstrijd moesten verlaten.
Team Alex en Team Natalia geven tijdens liveshow 2 het beste van zichzelf met volgende nummers:

Team Alex

Eveline (23) uit Gistel brengt ‘Heaven’ van Emeli Sandé .
Willem (26) uit Booischot zingt ‘Hey Ya’ van Outkast.
Jodie  (18) uit Aartselaar brengt ‘Anyone Who Had a Heart’ van Dionne Warwick.
Joke (22) uit Gent zingt ‘Like a Virgin’ van Madonna.
Iris (43) uit Hoboken brengt ‘The River’ van Bruce Springsteen.
Tanguy (24) uit Edegem zingt ‘Katy On a Mission’ van Katy B.

Team Natalia

Kris (42) uit Tienen en Harry (51) uit Berlaar brengen ‘Caruso’ van Pavarotti.
Axelle (18) uit Leopoldsburg zingen ‘Domino’ van Jessy J.
Sarah (18) uit Antwerpen brengt ‘I Want You Back’ van The Jackson Five.
Yass (29) uit Genk zingt ‘The Most Beautiful Girl in the World’ van Prince.
Silke (17) uit Deurne brengt ‘American Boy' van Estelle ft. Kanye West.
Ludovic (23) uit Borgerhout zingt ‘Work it Out’ van Beyoncé.

Hoe ziet de afvalrace van de twee eerste liveshows eruit?

Van de zes teamleden kiest de coach één kandidaat van wie hij vindt dat hij of zij de beste performance heeft neergezet en meteen door mag. Voor het eerst mag ook de kijker zijn stem laten horen in ‘The Voice van Vlaanderen’. De twee kandidaten met de meeste stemmen van het publiek mogen immers eveneens meteen door naar hun volgende liveshow. Stemmen kan door de voornaam van de artiest te sms’en naar 6677, met behulp van de rode knop of via de mobiele applicatie van ‘The Voice van Vlaanderen’.

Nadat de publiekslievelingen veilig zijn gesteld, stuurt de coach iemand resoluut naar huis. De twee resterende kandidaten strijden voor het allerlaatste ticket naar de volgende liveshow in een sing-off. De coach kiest zelf wie van deze twee de laatste plaats verdient in de volgende liveshow.

Sean Dhondt vanuit de Smart Room

Na hun optreden kunnen de kandidaten napraten over hun performance in de Smart Room bij Sean Dhondt. Sean vraagt hen over hun ervaring op het podium en met het publiek. Bovendien overloopt hij met hen op alle social media kanalen wat er over hun performance de digitale wereld werd ingestuurd.

Extra beleving online met de V-Reporters

De avond van elke liveshow zal er via thevoicevanvlaanderen.be een livestream te zien zijn die een unieke blik biedt achter de schermen van ‘The Voice van Vlaanderen’ en ook de eerste reacties van de talenten zal tonen. De V-Reporters nemen hier de presentatie voor hun rekening. Omstreeks 20.30, 20 minuten voor aanvang van de liveshow, beginnen ze eraan. Ze gaan door tijdens de onderbrekingen en vervolgen hun avontuur tot een half uur na afloop van de show.

Nadat een artiest zijn nummer gebracht heeft, wordt het meteen op iTunes geplaatst zodat de kijkers thuis er nog extra van kunnen genieten.

Volg ‘The Voice van Vlaanderen’ via de sociale media!
Facebook: www.facebook.com/thevoicevanvlaanderen
Twitter: @vtmthevoice #TVVV
www.thevoicevanvlaanderen.be

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra