Coach zelf mee via de VTM-app!

17/02/2016 - 19:14

Zoals je onwaarschijnlijk al gehoord of gezien hebt, kan je ook dit seizoen meespelen met 'The Voice van Vlaanderen' dankzij de Thuiscoach-app. Om het allemaal wat makkelijker te maken, geven we hierover graag enkele extra woordjes uitleg.

 

- Waar vind ik de thuiscoach-app?

Ook dit jaar maakt de thuiscoach-app van 'The Voice van Vlaanderen' deel uit van de VTM-app. Download of update dus de VTM-app en dan kan je naar hartenlust meespelen! De VTM-app is beschikbaar voor android via de Google Play-store, of voor iOS via de iTunes-appstore.

-Wat kan ik er allemaal mee doen?

Met de thuiscoach app van 'The Voice van Vlaanderen kan je meespelen tijdens de uitzendingen, maar ook doorheen de week krijg je al een voorsmaakje van de volgende aflevering. Daarnaast krijg je ook een inkijk in wat er op social media allemaal verteld en gepost wordt rond 'The Voice van Vlaanderen' dankzij de integratie van Facebook, Twitter en Instagram. Heb jij iets van de uitzending gemist, of wil je een fragment herbekijken? Dan kan je ook via de app alle videofragmenten uit de aflevering herbeleven, aangevuld met de leukste backstagevideo's!

- Hoe speel ik mee op vrijdagavond?

Op vrijdagavond kan je tijdens de aflevering live meespelen dankzij de thuiscoach-module in de VTM-app. Bij aanvang van elke Blind Audition moet je proberen te voorspellen in welk team de kandidaat terecht komt.

- Hoe speel ik mee doorheen de week?

Ben jij benieuwd naar de nieuwe lading Blind Auditions voor de komende aflevering. Via de thuiscoach app krijg jij een voorsmaakje onder de vorm van vijf audiofragmenten van de volgende aflevering. Zou jij de talenten die aan bod komen zelf doorsturen naar de battles? Druk dan zelf af via de app. Ontdek op vrijdag wat ook de coaches van deze Blind Auditions vinden.

 

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra