Spanning tijdens de Sing Offs

01/02/2012 - 11:37

De collega's van Voor de Show kwamen tijdens de spannende sing offs even een kijkje achter de schermen nemen. Per team moesten 3 kandidaten zich extra bewijzen met hun nummer uit de blind auditions, slechts 1 kreeg een gouden ticket naar de liveshows. Team Alex koos voor de Gentse deerne Joke terwijl team Jasper de frivole Charlotte eruit pikte. Team Natalia had dan weer een voorkeur voor tenoren Kris en Harry en team Koen gaf de wildcard aan powerlady Stéphanie.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra