Snow Patrol met 'Called out in the Dark'

18/03/2012 - 15:44

Door de verschrikkelijke gebeurtenissen in Zwitserland, werd de finale van 'The Voice van Vlaanderen' pas op zaterdag opgenomen in plaats van de gewoonlijke vrijdagavond.  De bandleden van Snow Patrol aarzelden niet om hun agenda’s om te gooien om er alsnog bij te kunnen zijn op zaterdag.


Stuk voor stuk waren ze overtuigd dat ze morgen hier moeten zijn, niet alleen om de finale van 'The Voice  van Vlaanderen' op te luisteren, maar ook in de hoop dan hun muziek wat troost kan bieden in de trieste periode die België meemaakt. Ze brachten een prachtige versie van hun single 'Called out in the Dark.'

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra