Sam De Bruyn host samen met An Lemmens de liveshows!

De liveshows van The Voice van Vlaanderen zijn in volle voorbereiding. Vanaf volgende week zorgen 32 muzikale talenten voor vuurwerk op het podium van een bomvol Flanders Expo in Gent, waar wekelijks meer dan 3.000 toeschouwers in het publiek zetelen. Niet alleen de kandidaten, de coaches en An Lemmens staan te popelen om eraan te beginnen, ook Q-dj Sam De Bruyn voelt de temperatuur stijgen. Hij staat vanaf vrijdag 29 april 2016 als co-host aan de zijde van An Lemmens en vat post in het Basecamp van The Voice van Vlaanderen. Dit seizoen trekt The Voice immers meer dan ooit alle online registers open.

In het Basecamp – het kloppende hart waar tweets, posts en instagrams toestromen – volgt Sam De Bruyn alle online ontwikkelingen en meet hij de temperatuur op bij de kandidaten en hun achterban. Nog voor The Voice van Vlaanderen op antenne gaat, duikt hij via Facebook LIVE de backstage in voor een exclusieve blik achter de schermen. Sam gaat interactief met de kijker, geeft hen een unieke rondleiding in de coulissen, meet de stress op bij de talenten én praat met de coaches. Ook na de liveshow houdt Sam de vinger aan de pols via Facebook LIVE. Alle eerste reacties en emoties brengt hij als eerste live in beeld.

 “Ik ben ontzettend blij dat ik nu op tv kan doen wat ik eigenlijk elke vrijdag al deed: de hashtag #tvvv volgen en mij gigantisch amuseren met alle tweets, snapchats en andere posts die iedereen stuurt. Ook heerlijk dat ik er live bij mag zijn wanneer nieuw muzikaal talent zich vormt. En dat allemaal samen met mijn maatje An Lemmens. Ik heb bijzonder leuke vrijdagen in het vooruitzicht”, aldus Sam De Bruyn.

 The Voice van Vlaanderen is dit seizoen ook actiever dan ooit op Snapchat. Ex-JIM-vj en dé te volgen Snapchatster Britt Valkenborghs kaapt zes weken lang het vtm.be Snapchataccount en staat paraat om verslag uit te brengen van elke show.

Sam, Britt en het hele onlineteam zorgen ervoor dat kijkers geen moment hoeven te missen van het populaire Voice-avontuur. We gaan knallen!

Scan de code en voeg vtm.be toe op Snapchat!