Op bezoek bij reclameman Dirk

27/02/2012 - 11:35

Voor de Show ging een bezoekje brengen aan talent en bezige bij Dirk Cassiers. Naast zijn full time job als PR-manager, is hij vader van vier kinderen en echtgenoot. Dit combineren met zijn deelname aan The Voice is niet eenvoudig, gelukkig blijft zijn omgeving hem door dik en dun steunen. Met de finale in zicht zet Dirk een heuse campagne op poten om zo veel mogelijk mensen te overtuigen op hem te stemmen. Afwachten of de campagne zijn vruchten zal afwerpen tijdens de volgende liveshow...

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra