Op 8 april kan je naar 'The Voice in Concert'

20/02/2012 - 17:39

Tijdens ‘The Voice van Vlaanderen Extra’ bekend gemaakt dat er op zondag 8 april 2012 een Voice-concert zal komen in de Hasseltse Ethias Arena. Tijdens ‘The Voice in Concert’ zullen de laatste 8 Voice-talenten, die bekend zijn na de liveshow van 2 maart, aantreden.

Tijdens dit live concert zullen zij begeleid worden door de grote liveband van de tv-shows, onder leiding van Hans Francken. Wil jij hier zelf bijzijn, dan kan je nu al je tickets  bestellen, zodat je de optredens vanop de eerste rij kan meemaken.

Het concert begint om 14u30 en tickets zijn te bestellen via www.vtmtickets.be

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's